Moja domača zunanja savna

Vsake toliko si vzamem čas za obisk savne. Sedaj pa sem začela opažati, da so na trgu postale popularne domače savne. Ne bom rekla, da mi ni dalo misliti. Imela pa sem eno veliko težavo, kajti v sami hiši nismo imeli prostora, kjer bi savno lahko imela. Tukaj pa se je pojavila težava. Zato sem za nekaj časa pozabila na svoje želje, da bi imela doma savno. Čeprav sem vedela, da bi bila še kako srečna. 

Moja domača zunanja savna

Potem pa se mi je pojavil oglas, kjer so promovirali zunanje savne. Seveda jaz ne bi bila jaz, če ne bi takoj začela razmišljati, če bi takšno savno lahko imeli pri nas doma. Moj mož je bil spreten z lesom in poigrala sem se z mislijo, da bi lahko on bil tisti, ki bi jo naredil. Začela sem brskati po spletu in iskati material, mere za savno. Vse skupaj se mi ni zdelo preveč zahtevno, zato sem vprašala moža, kaj si on misli o vsem tem. 

 

Domača savna

Ko sem mu povedala in pokazala, kako izgleda domača savna, je bil tudi on navdušen nad idejo. Morala sva še samo preračunati, ali se nama to splača, da delava sama, ali bi bilo boljše, da kupiva že narejeno. Ugotovila sva, da bova prišla veliko ceneje skozi, če bi jo naredila sama. Tako je mož šel v akcijo. Poklical prijatelja za les, znanca za nasvet in savna se je naredila. Cenovno sva prišla skozi enkrat ceneje, kot pa če bi jo kupila. 

Lahko samo rečem, da je to bila pravilna odločitev in da je savna pri nas v uporabi skoraj vsaki drugi dan.