Izola hotel mi vsako leto nudi odlično nastanitev

Vsako leto se po končanem študijskemu letu, zelo rad odpravim v Izolo. Tako pa se lahko nato tam zelo dobro spočijem in naberem energijo za svoje nadaljnjo poletje. Tako pa je Izola moja najljubša začetna poletna destinacija predvsem zaradi tega, ker je tako mirna, oziroma ni turistično tako polna, kot so nekatera, oziroma skoraj vsa obalna mesta.

Tako pa je Izola hotel tudi moja vsakoletna nastanitev. To pa zaradi raznih različnih faktorjev. Prvi je že ta, da je skoraj da vsak Izola hotel redko kdaj povsem zaseden. To pa mi omogoča, da si lahko kakšen Izola hotel rezerviram zelo pozno, oziroma takoj, ko zvem, kdaj imam zadnji izpit, kar pa je po navadi kar pozno.

Prav tako pa ima vsak Izola hotel odlično lokacijo. Ta lokacija pa je zelo blizu plaže, in pa samega centra mesta. To pa mi nato omogoča, da imam lahko vse, kar rabim v bližini roke, oziroma se lahko vsepovsod odpravim kar peš. No zaradi tega pa so mi Izola hoteli še toliko bolj všeč, saj je njihova lokacija res super.

Izola hotel mi vsako leto nudi odlično nastanitev

Nato pa so ti Izolski hoteli tudi zelo prijetni, kar se tiče samega hotela. Tako pa so zelo udobni, ter nisem še nikoli imel nobene slabe izkušnje s kakšnim hotelom Izola. Tako pa lahko poudarim to, da so same postelje zelo udobne, nato so sobe tudi prostorske, osebje je zelo prijazno, sama hrana pa je tudi izvrstna. Tako pa si po navadi tudi vzamem v hotelih zajtrk in pa večerjo, saj se za kosilo velikokrat odpravim v katero od okolijških restavracij v Izoli, saj lahko tam tudi dobim res kvalitetno in pa okusno morsko hrano. 

Zato pa bo Izola hotel še naslednjih nekaj let moja prva poletna destinacija, saj se lahko tam res kvalitetno sprostim in pa odpočijem, tako da dobim zadosti energije za nadaljnje poletje.