Garažna vrata lahko estetsko zelo pripomorejo k hiši

Že kar nekaj časa sedaj nameravamo doma narediti nekolikšno renovacijo zunanjega dela naše hiše. To pa je predvsem zahtevalo obnovo fasade in pa nekatere druge elemente, kot so na primer vhodna vrata, ali pa garažna vrata.

Garažna vrata lahko estetsko zelo pripomorejo k hiši

No tako pa smo nato fasado obnovili, ter kupili vhodna vrata. Ostala pa so nam le garažna vrata, katera pa je bilo sprva potrebno zamenjati zaradi tega, ker so naša prejšnja bila že kar stara, po drugi strani pa smo želeli z garažnimi vrati tudi nekoliko popestriti izgled naše hiše. No tako pa smo začeli malo premišljevati, kakšna garažna vrata bi se sploh najbolje prilegale k naši hiši. Po nekaj razmisleka pa smo se odločili, da bodo siva garažna vrata najboljša izbira. To pa zato, ker smo imeli fasado bele barve, nato pa smo kupili siva vhodna vrata. Tako pa bi sedaj siva garažna vrata zelo dobro pasala zraven vhodnih, hkrati pa bi ta dva dajala zelo lep kontrast naši fasadi.

No sedaj pa je bilo le še potrebno premisliti, kakšna vrata si želimo imeti, kar se tiče raznih detajlov. Tako pa smo se še odločili, da bi naša garažna vrata lahko imela kakšno okno. To pa zato, ker bi nam to tako skozi dan dajalo v garažo nekaj dnevne svetlobe. To pa bi bilo uporabno zaradi tega, ker v naši garaži nimamo nobenega okna, ter moramo skozi dan tako uporabljati luči. Če pa bi na garažnih vratih imeli okno, oziroma nekaj stekla, pa bi nam to zadostovalo, da bi čez dan lahko videli v garaži. 

No tako pa smo nato še premislili razne druge detajle, kot so na primer mehanizem vrat in podobno, nato pa smo bili pripravljeni naročiti garažna vrata. Tako pa smo lahko kupili garažna vrata po naročilu, kar pa pomeni, da smo lahko imeli katere koli želje za garažna vrata.