Moj telefon ne dela več, servis telefonov pride še kako prav

Sem človek, ki ne menjuje rad stvari, ko si nekaj privoščim se na to privadim in potem to uporabljam dlje časa, tako tudi telefon ne menjujem, dokler to res ni nujno, danes se mi zdi, da se vse pogosteje dogaja, da se nam telefoni kvarijo, tako imajo možnost:

Tako kot sem rekel, pa sam ne menjujem pogosto stvari, a moj telefon sem je kmalu za tem pokvaril, ko sem ga kupil, zato sem šel na servis telefonov, da mi pravzaprav povedo, kaj je narobe in kakšen bi bil morebitni strošek. Zavedal sem se, da takoj ko je nekaj s steklom, zna biti strošek velik in tako je tudi bilo. Povedali so mi da je potrebna menjava stekla, servis telefonov to naredi hitro in strokovno, lahko pa bi našel nekoga na črno, ki bi mi to naredil, a bi riskiral, če bi stvar bila narejena dobro.

Ker sem že rekel, da se na stvari dokaj navežem, sem seveda telefon dal popraviti, odločil sem se za uradni servis telefonov, saj si ne morem privoščiti, da bi popravilo bilo narejeno nepravilno in bi kasneje imel kmalu isti problem.

Nisem si mislil, da bom tako hitro potreboval servis telefonov, a telefoni se danes kvarijo hitreje kot včasih. To vem po tem, ker ima moj dedek en star mobilni telefon, ki mu je že padel na tla in ne enkrat in mu še vedno dela kot nov. Danes pa servis telefonov dela na polno, ljudje nosijo pokvarjene telefone, pa jih niti nimajo dolgo, tako kot tudi jaz ne. En majhen udarec in je že potreben servis telefonov, ker nam telefon ne dela več. Razmišljam, da bi si kupil navadni mobitel, ki je odporen na vodo in padce, tistega prav delavskega, tako servis telefonov ne bi več potreboval, ker bi bil telefon osnoven a odporen na vse.