Prijateljica ima nov zobni aparat, ki se ne vidi

Ko sem po dolgem času videla prijateljico, nisem niti pazila, da ima zobni aparat, ker je imela nevidnega. Pa mi že nekajkrat prej povedala, da ga ima. Ampak, ko sem bila pri njej nisem opazila, da ima zobni aparat, ker sem vseeno navajena, da imajo ljudje tistega, ki se vidi. Opazila sem le, da se njeni zobje bolj bleščijo, kar mi je bilo sicer malce nenavadno in drugače, ampak sem čisto odmislila to, da je tam zobni aparat, ki ga ima že nekaj asa.

Po nekem času sem se pa le spomnila in jo vprašala, kako je njen zobni aparat, in mi ga je pokazala. Tudi ona je popolnoma pozabila, da je niti še nisem videla, odkar ima zobni aparat in da mi tega ni še bolj pokazala.

Ko se je na široko nasmehnila sem pa le videla, da se vidi, da ima tam nekaj in da se tako zgornji kakor spodnji zobje bolje svetijo. Ker je bila tako navdušena nad tem, ga je še snela, da mi je pokazala, da se v vsem tem času, ko ga ima, niti malo ni obarval. Čeprav kadi in pije kavo, se ji po nekaj mesecih še vedno ni nič umazalo. Še jaz vem, da sem nekje prebrala za nevidni aparat, da je treba paziti pri obarvanih pijačah, ker se lahko takšen zobni aparat, obarva. Kako ji je to uspelo niti ne vem, ampak se mi pa vsekakor zdi zelo dobro. Res bi bilo škoda, če bi se ji zabarval. Čeprav ga bo imela le slabo leto bi bilo vseeno precej neprijetno, če bi se ji obarval, in bi takšnega morala nositi še nekaj časa. Ampak ker se ji to ni zgodilo se je verjetno niti ne bo. Lahko, da celo zelo dobro pazi na ta zobni aparat in seveda zato s tem, nima nobenih težav. 

Prijateljica ima nov zobni aparat, ki se ne vidi