Pogradi so idealna rešitev, če želite rešiti otroško sobo

Ni malo družin, ko imajo v stanovanju ali hiši na razpolago eno otroško sobo, otroka pa sta dva. Tako imajo hitro prvi problem, to so postelje, takrat pridejo prav pogradi in to je res najbolj primerna rešitev, če hočemo izkoristiti prostor. 

Nekateri pravijo, da otrok mora imeti svojo sobo, pri nas je to čisto drugače. Imava dva sina in ko je eden kje na počitnicah, drugi sploh noče spati v svoji sobi, dokler se drugi brat ne vrne. Onadva si ne želita vsak svoje sobe, tako sta srečna v eni sobi, pogradi pa so lahko super rešitev, da ima vsak svojo posteljo in še vseeno ostane dovolj prostora za omare in pisalne mize.

Enkrat mi je ena mama govorila, kako so jim bili lepi pogradi, pa je imela samo enega otroka, tako mu je naredila sobico v kateri je bil pograd z toboganom. Njen otrok tako spi na vrhu, spodaj pa ima omare, tudi takšni pogradi obstajajo in so vedno bolj popularni, tako imajo danes starši res veliko izbiro otroških sob, pogradi so lahko za dva ali enega otroka. Te otroške sobice so res lahko pravljične, adrenalinske, umirjene, nežne, vse kar si zaželiš. 

Lahko se stili otroških sob spreminjajo, vendar pogradi bodo vedno potrebni, takšni ali drugačni. Ker  sta moja otroka še majhna ne bi znala povedati, kdaj je čas, da pogradi niso več zanimivi, vendar pri nas bodo morali biti vedno, ker druge rešitve ne bo. Tako bo pograd v otroški sobi še dolgo, seveda pa imam namen kasneje kupiti bolj klasičen pograd in ne več tako otroški kot je sedaj. Ko bosta sina odrasla, pa bosta tako in tako odšla, v srednji šoli, pa bomo videli kako bo, če pogradi ne bodo prišli več v poštev, pa bomo našli drugo rešitev, drugače ne gre. Vedno se najde rešitev, le želja mora biti.

Lepe pograde najdete na www.salonpohistva.si.