Nasmeh mi je povrnila hialuronska kislina

Kot otrok nimaš ravno možnosti, da si kaj spremeniš, najlepše je če si zadovoljen sam z seboj, jaz pa nisem bila in šele, ko sem odrasla mi je dobesedno hialuronska kislina, tisti trenutek sem vedela, da bom med prvimi strankami, ki si bom dala povečat moje tanke ustnice.

Čakala sem svojih 18 let, a to ni bilo dovolj, saj sem potrebovala denar, tako sem šla delat med počitnicami in si denar zaslužila, ker sem si to res želela, nekateri so rekli, da sem premlada, mene to ni zanimalo, vedela sem, da bom srečna, če si bom dala povečat ustnice in hialuronska kislina je bila idealna rešitev. 

Ko sem predstavila zgodbo kozmetičarki, je videla, da si to res želim, tudi odkrito sem ji povedala, da če mi tega ne bo naredila ona, pa bom šla drugam, tako sem si to res naredila, povečala sem si svoja tanka usta. Kako sem bila srečna, hialuronska kislina je res zakon, končno sem se zadovoljna pogledala v ogledalo in sem si bila lepa, toliko let čakanja na to, se je splačalo. Moj nasmeh je bil popoln, moje ustnice so bile prekrasne, srečna sem bila. Zavedala sem se, kaj je hialuronska kislina, zavedala sem se vsega postopka, kako deluje, kako dolgo deluje, vse mi je bilo jasno, saj sem imela čas, da to naštudiram. Če imaš tanke ustnice je hialuronska kislina super rešitev, nikar ne odnašaje, če si želite večjih ustnic si to naredite.