Mehek jogi n sladko spanje

Mehek jogi n sladko spanje

Ko sem naročevala zakonski jogi, ker sem želela da je res dober, so mi strokovnjaki povedali točno kakšen jogi potrebujeva z možem. Seveda sem zaupala njim, ker sama nisem imela znanja, kaj potrebujeva. Ne bom rekla, da nimava dobrega jogija, ker je res kvaliteten in dober. Na kar sem mogla kupiti še jogi za sina in ker sem vedela, da to ni zadnji jogi, sem na spletu pogledala za določene akcije in izbrala enega, za katerega sem bila prepričana, da bo ok. Ko so jogi pripeljali je bil sin vesel in tudi veselo spal. 

En večer je sin prišel k nama v posteljo in sredi noči, ker nisem mogla spati, sem šla spat v njegovo posteljo. Takoj sem začutila, kako udobno je spati na njegovem jogiju. Vse kar sem začutila je bilo to, da je bil mehkejši in očitno je to meni zelo odgovarjalo. Do jutra sem spala kot dojenček in kar malo mi je bilo žal, da ni zakonski jogi tako mehek. 

Včasih ni potrebno samo znanje, da določeno stvar kupimo, ampak je bistvenega pomena naše počutje. Tukaj pri meni se je to pokazalo, kako dobro sem spala na poceni jogiju, namesto na dragem. Sedaj izkoristim vsak čas, da grem spat v prazno posteljo od sina, ko sim pride v najino. Prav nič več nisem jezna, ko sredi noči pride v najino posteljo, ker grem sama kar hitro v njegovo. 

Ko boste kupovali jogi, nikar ne poslušajte samo strokovnjakov, vendar pojdite v salon in trdoto jogijev probajte, kajti tako boste izbrali pravi jogi, sama sem bila prepričana, da je trdi jogi zame rešitev, sedaj vidim, da moje telo potrebuje mehek jogi in naslednji nakup zakonskega jogija bo sigurno drugačen, kot pa je bil ta. 

Spanje vpliva na kvaliteto našega življenja in poskrbimo za to, da spimo dobro in se prebudimo spočiti in dobre volje.