Kako močno si želim nepremičnine na morju

Prišla sem v leta, ko sem končno sebe postavila na prvo mesto in nisem več poslušala drugih, kaj je dobro zame, sedaj sem sama vedela kaj si želim in moja velika želja je bila, da bi prišla do nepremičnine na morju. To sem si tako želela, da sem o tem premišljevala dan in noč. A kaj ko je realnost bila drugačna, vedela sem da je do nje dolga pot, kajti moja plača ni bila tako visoka, da bi lahko kaj prihranila.

Tako sem se vrtela v krogu, ko sem pomislila na nepremičnine na morju, mi je zaigralo srce, potem pa sem pomislila realno, da jaz tega ne bom imela nikoli in bila sem v trenutku žalostna. Tolažila sem se, da bom lahko prišla do nepremičnine na morju na stara leta in živela s to željo. Večkrat sem svojemu možu omenjal to svojo željo, enostavno nisem bila srečna v kraju kjer smo živeli, kot da bi me kraj dušil, kot da mi ne bi odgovarjal zrak. Mož me sprva ni jemal resno, potem pa je videl, kako zelo žarim, ko smo kdaj šli na morje, bila sem drug človek. Tako je stvari vzel v svoje roke in začel gledati nepremičnine na morju.

Sama vem, da je tudi on padel na realna tla in se zavedal, da to skoraj ni mogoče, a vseeno je vsak dan malo pogledal manjša stanovanja in garsonjere na morju. En dan pa je videl, da se prodaja garsonjera od prijatelja. Poklical ga je takoj in mu povedal, da si on želi to garsonjero kupiti, ker se zaveda da so nepremičnine na morju zelo drage, to garsonjero pa bi mogoče le lahko kupili.

Danes lahko rečem, da je to naš odrešitelj, kajti zaradi denarne stiske in velike želje, nam je znižal ceno, da smo prišli do kredita in ja prišla sem do nepremičnine na morju. Vsakemu je dovoljeno sanjati, ker nikoli ne veš, kdaj se ti sanje lahko uresničijo.